Ücretsiz Program İndir Yedekleme Programları

Dropbox (Ücretsiz Versiyon) – Program İndir

dropbox-ucretsiz-indir
blank
Yazar Ersin

Dropbox ücretsiz üyelik ile size verdiği 2 GB‘ lık bir web alanı var davetiye yollama yöntemi ile sizin davetiniz sonucu üye olan kişi başına 250 MB alan daha kazanıyorsunuz. Bu alanı yedeklemeleriniz veya belli dosyalarınızı saklamak için kullanabiliyorsunuz.

Öncelikle programı buradan indirip kuruyoruz. (Bu program sayesinde bilgisayarınız web alanına Launch Dropbox Website kısayolu ile otomatik olarak bağlanıyor) kurulum sonunda üyelik işlemi var bu kısa üyelik işleminden sonra programı çalıştırıyoruz My dropbox isimli bir dosya oluşuyor bu dosya içinde dilediğiniz klasörleri oluşturabilirsiniz. Paylaşmak istediğiniz bir dosya, resim, müzik vs varsa bunu Public dosyasının içine atıyoruz dosyanın sol alt kısmında bulunan mavi işaret yeşile döndüğünde yükleme bitmiş demektir ve bu dosya üzerinde sağ tık yapıp, Dropbox / Copy Public Link seçtiğinizde bu dosya için özel indirme linki oluşuyor bu oluşan linki paylaşmak istediğiniz kişiye yolluyorsunuz hepsi bu.

Editör Notu

Not: Yukarıda anlatılan eski yöntem. Şimdi ise direk yayımcı sayfasına giderek üyelik kaydı yapıyor ve o şekilde indiriyorsunuz.

Ücretsiz İndir

dropbox-ucretsiz

Lisans: Ücretsiz
Güncel Sürüm: 195.4.4995 (22.03.2024)
Boyut: 184.3 MB
Dil: İngilizce
Yayımcı: Dropbox Inc.
Sistem: Windows
Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak