Hediye & Çekilişler Ücretsiz Program İndir Yedekleme Programları

CopyTrans Manager İndir

copy-manager
blank
Yazar Ersin

CopyTrans Manager, iPhone kişileri üzerinde tam kontrol sağlar. Bu, bir PC’ de iPhone kişileri organize etmek, düzenlemek, yedeklemek ve export için hızlı ve kolay bir yoldur. Program birçok dil seçeneği de sunmaktadır.

Ücretsiz İndir

Lisans: Ücretsiz
Sürüm: 1.208
Yayımcı: WindSolutions
Boyut: 7.5 MB
Dil: İngilizce
Güncelleme: 30.03.2022
Sistem: Windows

Sizin IPhone kişileriniz! Evde ve Ofiste

IPhone adres defteriniz, kaybetmek istemediğiniz değerli veriler ile doludur. PC’ ye iPhone rehberinizi yedekler veya iPhone Gmail, Outlook, Yahoo, Windows ve diğer cihazlara kişileri export için güvenli ve kolay bir yol sunar. Dahili hiçbir yabancı sunucuya yada bulut hizmetlerine ihtiyaç yoktur. Sizin kişiler listeniz, yalnızca size aittir.

Yeni arkadaşlara ulaşım 3 tıklama- Yeni iPhone rehber

Eski iPhone, Outlook, Gmail veya başka bir servisten kişileri export ederek, yeni iPhone kişilerinize eklemek mi istiyorsunuz? Basitçe sürükleyin ve bırakın veya aktarma yapın *. CSV veya *. VCF temas dosyaları iPhone ve tüm ayarları. Alternatif olarak iPhone’ da yeni kişiler oluşturabilir ve mevcut olanları düzenleyebilirsiniz.

Nihayet! İyi organize edilmiş iPhone adres defteri

Fiziksel bir klavye konforu ile doğrudan bilgisayarınızdan iPhone kişileri düzenleyin. Aile, arkadaşlar, restoranlar veya müşteriler gibi gruplar halinde iPhone kişileri düzenleyin. IPhone adres defterinizi temizleyin ve aynı anda birden fazla iPhone kişileri silin. IPhone adres defterinden daha fazla keyif alın!

Kolay PC iPhone kartvizitleri

PC’nize ve diğer iOS cihazları, Outlook, Gmail, Yahoo vb. aktarım rehberindeki tüm iPhone kişileri yedekleyin.

iPhone rehberi düzen ve grup

CopyTrans Manager’ ın fiziksel bir klavye konforu ile iPhone Rehberi düzenleme, iPhone kişi grupları yapma ve iPhone adres defterini bilgisayarınızdan yönetebilirsiniz.

Hızlı iPhone kişiler eklemek ve import

Basit bir sürükle bırak hareketi ile iPhone veya icloud, Outlook, Gmail, Windows Kişileri, İthal Kişileri ve yeni kişiler ekleyin.

Uyumluluk

CopyTrans Manager, tüm iPhone, iPod ve iPad modellerini destekler ve Windows 10, 8, 7, XP ve Vista için tasarlanmıştır. Desteklenen dosyalar: “csv, vcf ve iletişim” dosyalarıdır.

Eski Yarışma-1

CopyTrans Contacts (20 Hediye Lisans)

Kampanyamız sona ermiştir.

Tüm yorumlar lisans kazanmıştır.

 Lisanslarınız Ad ve Soy adlara göre düzenlenecektir. Bu sebeple adınızı ve soyadınızı mail adresimize gönderebilirsiniz.

copytrans.net Sponsorluğunda sizlere $4.99 değerinde 20 adet CopyTrans Contacts lisansı hediye ediyoruz. Çekilişe katılmak için tanıtım yazımızın altına 1 yorum yazmanız yeterlidir. Kampanya Bitiş / Çekiliş Tarihi: 24 Ağustos 2012 Saat: 15.00

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak

22 Yorumlar